TOP

Wandelvakanties in Kroatië
Kroatië is een fijn en heerlijk wandelvakantieland. De beste periode om te wandelen in Kroatië is in het voor- en najaar. De temperaturen zijn heerlijk en het is niet te warm. In de zomer kan je ook wandelen, echter neem dan wel voldoende water mee, want het kan in de zomerzon al snel boven de 30 graden uitkomen. Onze wandelvakanties zijn een mix van cultuur en natuur en meestal niet te zwaar. Wandelvakanties in Kroatië worden door Dutchroutes aangeboden als individuele vakantie en als groepsreis waar singles uiteraard zeer welkom zijn.

 

Groepsreizen
De grootte van onze groepsreizen is over het algemeen niet te groot (5-16 personen) met een gezellige en ontspannen sfeer voorop staat. De groepsreizen worden doorgaans begeleid door een Nederlandstalige gids en zijn volledig verzorgd:

  • vliegticket
  • alle lokale transfers
  • bagagevervoer
  • alle overnachtingen op basis van halfpension (ontbijt & diner)

 

Individuele reizen
Dutchroutes bied je individuele wandelreizen waarbij je niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende individuele wandelreizen waarbij je samen wandelt of met je familie en vrienden. Je kan de vertrekdatum vrij kiezen. Je wandelt aan de hand van gpx-bestanden die je kunt downloaden en op je gps-apparaat of je telefoon kunt zetten. Je loopt veelal over gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat je je vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kan bepalen.

Een kleine greep uit ons wandelaanbod

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes