TOP

Het eiland Korcula
Korcula is een van de grootste Kroatische eilanden, met een lengte van ongeveer 50 kilometer. Het is een eiland vol tradities, oude dorpjes, bossen, wijngaarden, olijfgaarden en prachtige stranden. Eeuwenoude religieuze ceremonies, folklore en traditionele dans maken hier nog steeds deel uit van het dagelijkse leven.

Met onze reizen leer je niet alleen het eiland Korcula, maar ook het land van binnenuit kennen, zodat je kunt genieten van de lokale gastronomie. Je komt op plaatsen waar je anders aan voorbij zou gaan.Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het schiereiland Pelješac, een oase van rust. Vanaf de hoogste top op dit schiereiland heb je een panoramisch uitzicht over de kustlijn.

Een wandelvakantie in Kroatië staat bol van culturele hoogtepunten met schitterende steden zoals Dubrovnik en Split, omringd door schitterende natuur die je te voet ontdekt. Van de Dalmatische kust tot de prachtige eilanden met zijn Italiaanse invloeden: een wandelvakantie is de ideale balans tussen activiteiten en heerlijk ontspannen onder de Kroatische zon.

 

Heb je een vraag?
Wij proberen de informatie die je kunt vinden over onze reizen zo compleet mogelijk te presenteren. Het kan natuurlijk voorkomen dat je alsnog een vraag hebt aangaande onze reizen of excursies, vul dan dit contactformulier in, dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw vraag.

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes