TOP
Ontdek de meren van Bacina

Ontdek de meren van Bacina

Ontdek de meren van Bacina

vanaf   € 625,00

Genesteld tussen de hoge bergen en de Adriatische Zee ligt één van de verborgen juweeltjes van de regio Dubrovnik. Bijna precies halverwege tussen Split en Dubrovnik aan de Adriatische snelweg liggen zes onderling verbonden meren en een apart meer dat samen de Bacina-meren vormen. De meeste chauffeurs en passagiers vliegen de snelweg af, zich niet bewust van de natuurlijke schoonheid die langs hun zijspiegels flitst.

 

Prijzen:
OPGELET! De genoemde prijs is een totaalprijs voor 2 volwassenen en 1-2 kinderen.

Selecteer rechts de gewenste vertrekdatum en selecteer één persoon.
Klik daarna op ‘bereken prijs’ voor de actuele prijs.
Vermeld tijdens je reservering bij het veld ‘Bericht’ eventuele vragen en/of opmerkingen etc.

8 dagen
2-4 personen

1

Dag 1 - Aankomst

Aangekomen met het vliegtuig staat de huurauto klaar op de luchthaven van Split. Even wennen aan de nieuwe auto maar dan al snel onderweg langs de kust of via de snelweg naar camping Grot in Bacina. Na ongeveer 1,5 uur rijden komen jullie aan bij de camping waar jullie de komende 7 nachten zullen verblijven.
2

Dag 2 - Fietsen

Tijdens het fietsen ervaar en voel je de indrukwekkende schoonheid van een van de meest verbluffende en pittoreske delen van de Kroatische Neretva-vallei. Een bijzonder indrukwekkend deel van de fietstocht is fietsen langs de meren van Bacina. Een actieve dag op twee wielen langs de zeven meren is een geweldige manier om de omgeving te leren kennen.
3

Dag 3 - Sup boarden

Gisteren langs de meren gefietst, vandaag de meren op middels een sup board! Middels een sup board ontdek je de rijke diversiteit aan flora en fauna rond de zeven meren en de delta van de rivier de Neretva. Kanalen, moerassen, vogels en andere dingen die je niet snel zult zien vanaf het vaste land.
4

Dag 4 - Mostar

Mostar is een stad in Bosnië en Herzegovina. De stad ligt in de provincie Herzegovina, op zo'n 80 kilometer afstand van de camping. Mostar is de hoofdstad van het kanton Herzegovina-Neretva, in de Federatie van Bosnië en Herzegovina, en is de grootste en belangrijkste stad van de streek Herzegovina. Mostar werd gesticht in de 13e eeuw en bloeide de vier eeuwen daarna in het Ottomaanse Rijk. Door de strategische ligging werd Mostar een knooppunt van handelaren die van de Adriatische Zee naar het binnenland van de Balkan reisden, en vice versa. Mostar dankt zijn naam aan die tijd, toen wachters ("Mostari") vanuit hun torens bewaakten wie er via de houten brug over de Neretva de stad in of uit gingen. In 1566 werd het werk aan een stenen brug, die de inmiddels wankele houten brug over de Neretva moest vervangen, voltooid. Deze brug, de Stari Most ofwel de "Oude Brug" was een meesterwerk van barokke Ottomaanse architectuur, van de hand van de Turkse architect Mimar Hajrudin.
5

Dag 5 - Kitesurfen

De monding van de rivier de Neretva is één van de beste kiteboardplekken in Kroatië, ideaal voor alle niveaus van kitesurfers. Het grote ondiepe en vlakke zeegebied is een geschikte speeltuin voor gemiddelde tot gevorderde surfers, hoewel beginners hier heel goed terecht kunnen.
6

Dag 6 - Zipline in Tucepi

De zipline van 1000 meter ligt in het hart van Makarska Riviera, midden in de ongerepte natuur nabij de prachtige kloof van Tucepi. Deze activiteit is geschikt voor iedere natuurliefhebber en avonturier! Verken het schilderachtige landschap vanuit de lucht!
7

Dag 7 - Trebizat kajak avontuur

De Trebizat rivier stroomt tussen heuvels en bossen in een onbewoond gebied. Vanwege de ligging, de uitzonderlijke schoonheid en contrast tussen de zee en de bergen, is de rivier de Trebizat een ideale bestemming voor iedere fan van avontuurlijke sporten. De ongelooflijke schoonheid van de natuur in combinatie met een kajakavontuur maakt het hier tot een onvergetelijke ervaring.
Klik hier voor meer info.
8

Dag 8 - Vertrek

De vakantie zit er helaas alweer op, wellicht is er in de ochtend nog tijd voor een wandeling door de straatjes van Trogir. Vanaf Trogir is het nog maar een klein stukje rijden naar het vliegveld waar jullie de auto kunnen inleveren.
Het dagprogramma is geheel ter eigen invulling en is puur informatief. Interesse in één of meerdere activiteiten?
Neem dan gerust contact met ons op.

Inbegrepen

Niet inbegrepen

  • vliegtickets
  • upgrade huurauto
  • excursies en toegangskaarten
  • reis- en annuleringsverzekering

Optioneel

Indien deze accommodatie niet beschikbaar is, wordt er in overleg een alternatief aangeboden.
Pas na akkoord wordt de reis geboekt!

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes