TOP

Waarom Dutchroutes?
Dutchroutes is een reisorganisatie die actieve reizen aanbiedt in Kroatië. Met onze reizen leer je niet alleen het eiland Korcula, maar ook de overige delen van het land van binnenuit kennen, zodat je onder andere kunt genieten van de lokale gastronomie. Je komt op plaatsen waar je anders aan voorbij zou gaan. Vrijwel alle overnachtingsadressen, restaurants, wandel- en fietsroutes die tijdens een programma worden aangedaan zijn persoonlijk door ons bezocht en gecontroleerd. Je komt op bijzondere plaatsen waar je kunt genieten van de schoonheid van de natuur en de rijkdom van de cultuur.

 

Voor wie?
Wij organiseren actieve reizen, waarin je loopt of fietst van plaats tot plaats en daardoor elke keer in een andere omgeving terecht komt. De wandelingen of fietstochten zijn over het algemeen niet te zwaar en goed te doen voor de gemiddelde wandelaar of fietser. Onze groepsreizen hebben gemiddeld tussen de 5 en 14 deelnemers en zijn geschikt voor mensen die van een actieve manier van reizen houden. Het is nooit verplicht om met de groep mee te gaan, je kunt indien je daar behoefte aan hebt, altijd een dagje rust nemen. Bij een standplaatsreis is dit nooit een probleem en bij een trektocht kan je eventueel met het bagagevervoer meerijden of op eigen gelegenheid naar de volgende accommodatie komen.

 

Singlereizen
Binnen de groepsreizen hebben we singlereizen, dit zijn reizen waarin reizigers alleen, dus zonder anderen, inschrijven. Een alleengaande hoeft overigens in het dagelijks leven niet perse een alleenstaande te zijn. Op sommige singledata zijn extra veel éénpersoonskamers beschikbaar. Boek je een kamer op indeling, dan deel je een tweepersoonskamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. Komt het vanwege de groepssamenstelling zo uit dat je in een éénpersoonskamer wordt ingedeeld, dan hoeft je daar niet extra voor te betalen. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor vragen over de groepssamenstelling van een reis, op de website publiceren wij dit niet. Wil je verzekerd zijn van een éénpersoonskamer dan kun je dit tijdens het boekingsproces aangeven, op sommige bestemmingen kunnen wij éénpersoonskamers zonder meerkosten beschikbaar stellen, helaas lukt dit (nog) niet op al onze bestemmingen.

Over Dutchroutes
Dutchroutes is een handelsnaam van Korcula Experts d.o.o. die zoals gezegd actieve reizen in Kroatië aanbiedt. Korcula Experts spitst zich vooral toe op het verhuren van accommodaties op het eiland Korcula voor huiseigenaren.

Wij bieden reizen aan in Kroatie voor alle leeftijden en doelgroepen. Wij werken samen met een aantal lokale aanbieders in Kroatië alsmede een aantal betrouwbare touroperators in Nederland. Sommige reizen kunt u dan ook terugvinden bij andere Nederlandse reisaabieders.

Dutchroutes is gevestigd op het eiland Korcula. Persoonlijk contact met de reiziger vinden wij belangrijk, ook als je alleen een vliegticket, verblijf of een huurauto nodig hebt. Niet uren zoeken op het internet, maar één mailtje en je ontvangt van ons de beste reismogelijkheden.

 

Persoonlijke noot
Als kind van een Nederlandse vader en Kroatische moeder ben ik geboren en opgegroeid in Nederland. Als kind kwam ik al in dit mooie land als vakantieganger, maar nooit gedacht dat ik naar Kroatië zou verhuizen om in de reiswereld te belanden.

Goeie reis en tot ziens in Kroatië!
Pedro van Eijk

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes