TOP

Fietsvakanties in Kroatië
Kroatië is een fijn en heerlijk fietsvakantieland. De beste periode om te fietsen in Kroatië is in het voor- en najaar. De temperaturen zijn heerlijk en het is niet te warm. In de zomer kan je ook fietsen, echter neem dan wel voldoende water mee, want het kan in de zomerzon al snel boven de 30 graden uitkomen. Onze fietslvakanties zijn een mix van cultuur en natuur en meestal niet te zwaar. Fietsvakanties in Kroatië worden door Dutchroutes aangeboden als individuele vakantie en als groepsreis waar singles uiteraard zeer welkom zijn.

 

Groepsreizen
De grootte van onze groepsreizen is over het algemeen niet te groot (5-16 personen) met een gezellige en ontspannen sfeer voorop staat. De groepsreizen worden doorgaans begeleid door een Nederlandstalige gids en zijn volledig verzorgd:

  • vliegticket
  • alle lokale transfers
  • bagagevervoer
  • alle overnachtingen op basis van halfpension (ontbijt & diner)

 

Individuele reizen
Dutchroutes bied je individuele fietsreizen waarbij je niet gebonden bent aan derden. Geniet van schitterende individuele fietsreizen waarbij je samen fietst of met je familie en vrienden. Je kan de vertrekdatum vrij kiezen. Je fietst aan de hand van gpx-bestanden die je kunt downloaden en op je gps-apparaat of je telefoon kunt zetten. Je fietst veelal over gemarkeerde paden. Dit zorgt ervoor dat je je vakantie voor een groot deel in alle vrijheid zelf kan bepalen.

 

Fiets huren Korcula
Het eiland Korcula kent veel mountain bike paden want fietsen is enorm populair op dit eiland. Daarom is er ook de mogelijkheid voor fietsverhuur op Korcula, want niet iedereen kan zijn eigen fiets hier naartoe meenemen. De faciliteiten voor fietsen op Korcula eiland zijn uitstekend en het landschap wat je onderweg ziet, is erg gevarieerd. Er zijn leuke routes om dit prachtige eiland met de gehuurde mountain bike te ontdekken. Heb je moeite met wat langere stukken fietsen? Dan kun je ook kiezen voor het huren van een elektrische fiets, op zo’n fiets zou je zelfs het eiland Korcula kunnen gaan ontdekken. Klik hier om naar ons aanbod te gaan!

Een kleine greep uit ons fietsaanbod

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes