TOP

Huur een auto bij Dutchroutes
Wij werken samen met een gerenomeerd Kroatisch autoverhuurbedrijf. Wij hebben op Korcula eiland in totaal 5 lokaties waar je een auto bij ons kan huren. Een auto bij ons huren is heel eenvoudig, en het beste van alles is: je kan je auto overal in Kroatië huren of achterlaten. Of het nu op Korcula is of in een andere stad, alles is mogelijk en tegen een betaalbare prijs. Samen bieden wij onze diensten aan in meer dan 40 grote steden en luchthavens zoals: Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Opatija, Rijeka en het eiland Korcula. Een auto huren is de perfecte manier om de prachtige geschiedenis, cultuur en natuurlijke wonderen van Kroatië te ontdekken. Wij bieden de beste tarieven van alle autoverhuurbedrijven in Kroatië en alle offertes zijn inclusief belastingen en verzekeringen.

Aanbevolen huurauto’s

We hebben de beste beoordeelde autoverhuurmodellen voor je
null

Vraag een offerte aan

Toyota Aygo

Deze compacte auto is stil en uitermate wendbaar. Geknipt voor smalle straatjes, maar de Aygo weet je ook te verrassen op de snelweg met zijn frisse, zelfverzekerde nieuwe look.

Auto huren in Korcula, Kroatie

Vraag een offerte aan

Suzuki Swift

De nieuwe Suzuki Swift verrast je. Niet alleen vanwege zijn comfort en veiligheid, de Swift is ook erg ruim van binnen. En de nieuwe Suzuki Swift is leuk om te rijden!

null

Vraag een offerte aan

Volkswagen Golf

De Golf is een zeer populaire hatchback, mede door zijn herkenbare vormgeving en betrouwbare prestaties. Ook het slimme gebruik van ruimte maakt deze auto tot een succes.

Autoverhuur op andere lokaties in Kroatië

Klaar voor het avontuur? Boek en huur een auto op één van de populaire lokaties in Kroatië
null

Dubrovnik

ACI Marina
Centrum
Haven (Ferry)
Luchthaven
Pile (oude stad)

null

Korcula eiland

Brna
Domince (Ferry)
Korcula stad
Lumbarda
Vela Luka

null

Split

ACI Marina
Centrum
Haven (Ferry)
Luchthaven

null

Andere lokaties

Makarska
Omis
Opatija
Pula
Rijeka
Solin
Zadar
Zagreb

null

Sibenik

Centrum
D-Resort hotel
Marina
Mandaline
Solaris resort

Auto huren in Korcula, Kroatie

Trogir

ACI Marina
Centrum
Marina Agana

Waarom boeken bij Dutchroutes?

Niets dan de beste service om jou vakantie-ervaring te garanderen!
null

Vraag een offerte aan

Geen verborgen kosten

Onbeperkt aantal kilometers, 24/7 hulp bij pech onderweg, gratis cross border, nieuwe auto’s en uitzonderlijke service! Gratis extra bestuurder en een kaart van Kroatië.

null

Vraag een offerte aan

Gratis groene kaart

De groene kaart dient als een bewijs van contractuele aansprakelijkheidsverzekering voor auto’s en deze heb je nodig als je de landsgrens passeert.

null

Vraag een offerte aan

Extra autoverzekering

Wij bieden drie soorten verzekeringsopties, je kunt kiezen uit: START (volledig eigen risico), MEDIUM (verlaagd eigen risico) of PREMIUM (geen eigen risico).

Nu aanmelden!

Meld je nu gratis aan bij Dutchroutes